Competenties


First & Partners richt zich op drie competenties: Manager, Analist en Architect.
Deze competenties zijn samen met grondige vakkennis nodig voor succesvolle integraties en implementaties van informatiesystemen. Elk team bestaat uit een mix van deze drie competenties. Zo zijn wij in staat om grote IT-projecten effectief te managen en op te leveren volgens de afgesproken specificaties van de business case. Dus: op tijd en binnen de grenzen van uw budget.

Binnen First & Partners werken we met drie niveaus. De consultant is diepgaand gespecialiseerd in één van deze competenties. De senior is breder georiënteerd en inzetbaar op twee competenties. De principal tot slot beheerst alle competenties. Deze principal is meestal zichtbaar als program- projectmanager of als interim-manager.

Daarnaast maken wij gebruik van kennispartners uit ons netwerk. Zo ondersteunen wij u als opdrachtgever optimaal bij de uitvoering van projecten en implementatietrajecten. Deze kennispartners leveren verschillende aanvullende competenties binnen ons dienstenportfolio. U kunt rekenen op dezelfde visie, mentaliteit en gedrevenheid bij al onze partners.